Bestuursnieuws

Verslagen ALV's

Dinsdag 12 februari 2019

In dit artikel kunnen ingelogde leden de verslagen van de ALV's downloaden. 

Kleine źnquete

Zondag 19 januari

Het bestuur heeft een tweetal vragen aan de leden en ouders van jeugdleden van Ready Maastricht.

Lees meer
Toon al het bestuursnieuws

Activiteitennieuws

Wekelijkse Toss instuiven

Dinsdag 27 februari 2018

Heb je geen tennispartner? Kom dan naar de wekelijkse instuiven. Het zijn er intussen 5, op verschillende niveaus en voor verschillende leeftijden.

 

Lees meer

Jaarplanner 2020

Zondag 19 januari

De voorlopige planning van activiteiten is klaar. Daar worden in de loop van het jaar nog activiteiten aan toegevoegd. Dus hou de website in de gaten!

 

Lees meer
Toon al het activiteitennieuws

Barnieuws

Bardienst regels

Donderdag 16 januari

Omdat we weer een aantal nieuwe leden hebben en er leden zijn die eerder afgekocht hebben en dit jaar toch bardienst willen doen volgt hier wat info over de bardienst.

Lees meer
Toon al het barnieuws

Tennisnieuws

Zomeravondcompetitie

Zondag 19 januari

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? 

Lees meer
Toon al het tennisnieuws

Jeugdnieuws

Voorjaarscompetitie jeugd 2020

Zondag 15 december 2019
 
Ieder jeugdlid dat bij Ready traint, wordt ingedeeld voor de voorjaarscompetitie tenzij uiterlijk 1 december aan Susan doorgegeven is dat je echt niet mee wilt/kunt doen. 
 
 
Lees meer
Toon al het jeugdnieuws

Flickr

Buienradar

Over de club

De Maastrichtse Lawn Tennis Club Ready is opgericht in 1907, de oudste tennisvereniging van Maastricht en nog steeds sportief en vitaal! Op ons mooie tennispark bij Geusselt Sportpark aan de Groene Loper is iedereen welkom, jong en oud. We hebben negen smashcourt banen, waarop je het hele jaar door kunt tennissen. Alle banen zijn voorzien van LED-verlichting. Sinds eind juli 2019 heeft ons park ook een minibaantje voor de kids en twee padelbanen. Met padel investeren we bewust in de breedtesport, we willen onze leden meer bieden dan alleen tennis. 

Lees meer
Meer over de club

Agenda

Vrijdag 28 februari
19:30 – 21:30

ALV 2020

Zondag 29 maart

READY2GO!

Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

De eeuwige winnaars Federer, Nadal en Djokovic: 'Het zijn drie eindbazen'
Ze zijn inmiddels dik in de dertig, maar aan de suprematie van Roger Federer (38), Rafael Nadal (33) en Novak Djokovic (32) lijkt geen einde te komen. Hoelang houden 'De Grote Drie' de nieuwe generatie op gepaste afstand? "Ik stond tegenover een beest."
ATP gaat Hawk-Eye ook testen op graveltoernooien
De ATP gaat vanaf volgende maand testen met het Hawk-Eye-systeem op graveltoernooien. De proef begint bij het ATP-toernooi van Rio de Janeiro.
Federer: 'Ik tennis voor dit soort epische wedstrijden'
Roger Federer is vooral opgelucht na zijn ontsnapping in de derde ronde van de Australian Open. De 38-jarige Zwitser rekende vrijdag na ruim vier uur spelen pas in de vorig jaar geïntroduceerde supertiebreak in Melbourne af met de Australiër John Millman.
Sensatie Gauff (15) verbluft na zege op Osaka: 'Wat gebeurt er allemaal?'
Coco Gauff is dolblij met haar overwinning op titelverdediger Naomi Osaka in de derde ronde van de Australian Open. De pas vijftienjarige Amerikaanse sensatie rekende vrijdag in twee sets af met de titelverdediger in Melbourne.
Carrière Wozniacki voorbij na verlies in Melbourne: 'Het moest zo zijn'
De carrière van Caroline Wozniacki is voorbij. De voormalige nummer één van de wereld, die in december al had aangekondigd dat de Grand Slam in Melbourne haar laatste toernooi zou zijn, verloor vrijdag in de derde ronde van Ons Jabeur.
Federer ontsnapt in supertiebreak aan uitschakeling op Australian Open
Roger Federer heeft zich vrijdag met veel pijn en moeite geplaatst voor de vierde ronde van de Australian Open. De Zwitser knokte zich in de supertiebreak van de vijfde set terug van een 8-4-achterstand. Titelverdediger Novak Djokovic schaarde zich een stuk overtuigender bij de laatste zestien.
Historische zege Gauff (15) op Osaka, deceptie Serena Williams in Melbourne
De vijftienjarige Coco Gauff heeft vrijdag op de Australian Open voor een sensatie gezorgd door in de derde ronde van titelverdediger Naomi Osaka te winnen. Eerder op de dag strandde 23-voudig Grand Slam-winnares Serena Williams.
Bertens voor tweede keer in carrière naar derde ronde Australian Open
Kiki Bertens heeft donderdag voor de tweede keer in haar loopbaan de derde ronde van de Australian Open bereikt. De nummer tien van de wereld was een maatje te groot voor de Australische Arina Rodionova.
Meer van Nu.nl Tennis